Fiberpakning

Hvis man gerne vil forstå, hvordan en fiberpakning virker, må man nødvendigvis først forstå, hvad en fiberpakning er. En pakning er et materiale eller en kombination af flere materialer, der er designet specielt til at blive monteret mellem to flanger for at skabe tæthed.

Denne tæthed skal blandt andet: • Forhindre at der trænger støv, snavs, væske eller forurening ind mellem de små pakkede flader. • Forhindre lækage mellem de pakkede flader. • Sørge for, at der bibeholdes et tryk og undertryk i det rum, der pakkes. • Sørge for, at der sker en kombination af ovenstående opgaver.

Hvor anvender man fiberpakning?

Der er mange måder at anvende fiberpakninger kan på. Et par eksempler er mod: vand, olie, gasser, damp, opløsningsmidler, middelstærke syrer m.m. Der findes også mange forskellige materialer, hvormed der kan laves pakninger. Men med en fiberpakning fra KLINGER, er du altid sikret et af markedets bedste og stærkeste ”all-round” materialer, der kan tåle et højt fladetryk og som samtidigt er meget modstandsdygtigt overfor varmepåvirkning.

Fantastisk tilpasningsevne

Selvom dette lyder som en formidabel styrke, kunne man derfor være bekymret for, om det ville have en negativ virkning på materialets tilpasningsevne. Også her overrasker denne fiberpakning, der til trods for sin modstandsdygtighed, faktisk også har en imponerende tilpasningsevne. KLINGER Danmark er leveringsdygtige i fiberpakning af høj kvalitet. De leveres både i plader og som udstansede pakninger på mål.

Fiberpakning

Fiberpakning

 


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk.