Flangepakning

En flangepakning kan blandt andet anvendes I forbindelse med flangesamlinger, hvor der stilles krav om forskellige høje tryk og temperaturer. En flangepakning har mange anvendelsesområder, og kan med fordel benyttes, hvis der er tale om damp, i både den kemiske og den petrokemiske industri.

En pakning kan forklares som et materiale eller en kombination af materialer, som er specielt designet, så det kan monteres mellem to flanger for at skabe en tæthed. Tætheden skal blandt andet være med til:

  • 1. At forhindre, at der opstår lækage af et medie mellem de pakkede flader.
  • 2. Forhindre, at der trænger støv, snavs, væske eller forureninger ind mellem de pakkede flader.
  • 3. Være med til at bibeholde et tryk eller undertryk i det rum, der pakkes.
  • 4. Sørge for, en kombination af ovenstående punkter.

KLINGER Danmark som din leverandør

Hos KLINGER Danmark er vi både global producent og leverandør af ventiler, instrumenter, pakninger og tætninger. Vi udvikler løbende nye løsninger i samarbejde med vores kunder i marineindustrien, den farmaceutiske industri, energisektoren, olie og gas, bygge og anlæg samt fødevare- og papirindustrien.

KLINGER er blandt andet kendt for produktion af ventiler, pakninger og vandstandsarmaturer og har mere end 160 års erfaring. Indenfor de seneste år, har vi udviklet forretningsområdet til også at omhandle tætninger og instrumenter til procesindustrien.

Flangepakning

Flangepakning

 


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk.