Gummipakning

KLINGER Danmark er blandt andet specialiseret i valg og montering af forskellige typer gummipakning. Der er altid fokus på at forhandle de bedste produkter af den højeste kvalitet, og det samlede udvalg af gummipakning bliver løbende sikkerhedstestet og evalueret.

Gummipakning – Det er ikke lige meget

Når du for eksempel skal arbejde med afløb, hvad enten det er ude eller inde, er det vigtigt at du får det perfekte resultat. Det gør du kun ved også at arbejde med de perfekte produkter undervejs. Mange tænker på afløb, rør og de store dele, men kvaliteten skal holde hele vejen ned til mindste detalje. Til den mindste gummipakning.

Hos KLINGER Danmark forhandler vi et stort udvalg af forskellige gummipakning. Farver, former og størrelser varierer, men det gør kvaliteten ikke. Uanset om du skal bruge en gummipakning til høj eller lav temperatur og modstand, olie og brændstof, vejrbestandighed etc. så har vi hvad du skal bruge.

Tjek din gummipakning

Den installerede gummipakning i dit hjem, bliver udsat for slitage hver eneste dag. Den der oftest slides mest er i vandlåsen under køkkenvasken, og i afløbet på badeværelset. Her lider den eksisterende gummipakning dagligt under gentagne brug af den. Derfor er det også vigtigt at du tjekker tilstanden på din gummipakning fra tid til anden. Og får den skiftet, før det er for sent for den, at udføre sit arbejde.

Hos KLINGER Danmark er vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning til ny gummipakning. Ikke kun fordi vi har et bredt og fyldestgørende sortiment, men også fordi vores kompetencer går mere end 100 år tilbage og i dag bruges i mere end 80 lande verden over.

Lær mere

Du er altid velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside for nærmere info om gummipakning og vores mange andre produkter. Du kan også tage kontakt til os på telefon 43 64 66 11 eller mail. For nærmere info, se vores kontakt side.

gummipakning

gummipakning


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk