Kugleventiler

Vidste du, at kugleventiler der er installeret, skal motioneres jævnligt for at give det bedste og mest holdbare resultat?

Derfor skal du motionere kugleventiler

Kugleventiler sørger for at kalk og aflejringer af kalk sætter sig fast på ventilen, i stedet for andre steder i systemet. Men hvis ikke du vedligeholde og motionere de installerede kugleventiler, vil de holde i kortere tid og med årene også skabe problemer.

Du motionere hjemmets kugleventiler ved at åbne og lukke dem et par gange efter hinanden. Ved denne bevægelse løsner du kalk og kalksten der har sat sig fast, og reducere dannelsen af nye kalksten. KLINGER Danmark kan anbefale at aftappe vandrørene samtidig, for den helt store afrensning af systemerne.

Kugleventiler – Hvilke og hvorfor?

Hvis du har opdaget, at det er tid til at skifte kugleventiler derhjemme, men ikke er så velbevandret på området, vil du måske opleve at markedet for kugleventiler er uoverskueligt og ugennemsigtigt.

Der findes mange forskellige typer af kugleventiler, og der findes forskellige materialer og udformninger. Hvilken en du skal vælge, afhænger helt af din installation og brug af de nye kugleventiler. Er du tvivl, anbefaler vi derfor, at du altid tager en fagmand med på råd. På den måde undgår du komplikationer eller fejlinstallationer.

Hos KLINGER Danmark står vi gerne til din rådighed. Vores servicecenter er dagligt bemandet af vores dygtige ansatte, som sidder klar hver eneste dag døgnet rundt. Vi arbejder også når du har fri, eller måske er på overarbejde. Og du kan altid søge hjælp hos os. Vi har indsamlet viden og know-how i mere end 100 år, har skabt standarder i branchen og er stolte af at dele vores erfaring med vores kunder. Kun på den måde bliver vi alle bedre.

Lær mere

Du er altid velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside for nærmere info om kugleventiler og vores mange andre produkter. Du kan også tage kontakt til os på telefon 43 64 66 11 eller mail. For nærmere info, se vores kontakt side.


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk