Level Gauges

En level gauges omtales også sommetider som en niveaumåler på dansk, og bruges til at måle niveauet af en væske i en tank.

En level gauges niveaumåler fås i forskellige udformninger an på brug og behov, men er blandt andet populær i en magnetisk udgave, hvor enheden "flyder" i både høje og lave væsker i den pågældende tank. Det er i mange situationer vigtigt at anvende en level gauges niveaumåler, for at sikre mod tørløb eller overløb i et specifikt område. Det kan dog være svingende om der er behov for en kontinuerlig niveaumåling, hvor niveauet konstant måles eller om der kan nøjes med svingende målinger, også defineret som switch punkter, hvor level gauges udstyret vil reagere ved lejlighed.

Hvordan virker level gauges måleapparater?

Level gauges måleapparater fås i udgaver til blandt andet faste stoffer og ikke-ledende væsker. Apparatet fungerer ved at en sensor og et skib danner to elektroder af en kondensator, hvorefter en ændring forårsaget af en niveauændring i væsken eller stoffet, bliver udnyttet af den indbyggede elektronik og omdannes til et tilsvarende udgangssignal. Dette udgangssignal er dét man derefter reagere på, for at foretage de nødvendige ændringer og foranstaltninger.

Du kan altid spørge os til råds om level gauges (og meget andet)

Alt efter hvad du skal måle et niveau på, er der en lang række af forskellige level gauges som du kan vælge imellem. Det er naturligvis vigtigt at finde de rigtige level gauges til den pågældende opgave. Der er stor forskel på om du skal bruge level gauges til at måle niveauet i en vand-/olietank, en gæringstank eller noget helt andet. Samtidig er der stor forskel på, hvor præcist de enkelte level gauges udfører selve målingen.

Hos Klinger Danmark ved vi hvor vigtigt det er for dig, at få den rette type level gauges, samt kvalitet og holdbarhed. Vi forhandler et stort produktsortiment inden for disse produkter, herunder også level switch, level sensor, radar, kapacitiv målecelle, ultralydsniveaumåler, eller en levelswitchs. En del af vores level gauges apparater egner sig godt til en lang række industrimedier, som vand, olie, benzin, mel og flyveaske. Også i fødevareproduktionen kan der være behov for brug af level gauges, når der produceres produkter som juice, øl, sodavand og chokolade.

Level Gauges

Level Gauges

 


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk