MARKEDER

INDUSTRI-SPECIFIK VIDEN

KLINGER Danmark leverer ventiler, instrumenter, pakninger og tætninger til en lang række applikationer. Vores tekniske eksperter deler know-how og erfaring med vores kunder - 24 timer i døgnet - 365 dage om året. Derudover har vi salgsteams med forskellige kompetencer og erfaringer, dedikeret til at hjælpe vores kunder inden for en given applikation.

Tryk på ikonerne for at få mere at vide om KLINGER Danmark som leverandør til en bestemt applikation.

MARINE

Siden KLINGER Danmark's grundlæggelse i 1848, har vi været leverandør til marineindustrien. Vi har derfor mere end 150 års erfaring indenfor dette segment.

OLIE & GAS

KLINGER Danmark har den rette viden og erfaringer til at forsyne dig med de korrekte produkter, som alle overholder de unikke og ekstreme forhold indenfor industrien.

FØDEVARER

I levnedsmiddelbranchen har processikkerhed topprioritet. Det medfører høje krav til de komponenter, der anvendes i produktionen af fødevarer.

ENERGI

I alle former for kraftværker, kedler og fjernvarmeanlæg finder du produkter fremstillet af KLINGER. Vi tilbyder pakninger, kuglehaner, butterflyventiler, aktuatorer, kompensatorer og vandstandsarmaturer.

INFRASTRUKTUR / HVAC

Du kan bestille vores 'Installatørpakke', hvori du kan finde al information om produkter og priser.

FARMA

I den farmaceutiske industri, har processikkerhed topprioritet. Det medfører høje krav til de komponenter, der anvendes i produktionen af farmaceutiske.

INDUSTRI

Vi stræber efter hele tiden at styrke vores know-how og ekspertise indenfor området og dele dem med vores kunder. Vi kan tilbyde dig teknisk support.

PAPIRMASSE & PAPIR

Fremstilling og genbrug af papir omfatter forskellige stadier og kemiske processer, som kræver specielle løsninger.

KEMI

De kemiske og petrokemiske industrier har ekstremt høje krav til alle produkter der anvendes i processen. De er underlagt strenge internationale.

Ok