Coriolis flowmålere

Nøjagtig flowmåling af væske og gas

12. april 2021

Klinger Danmark udvider nu programmet indenfor flowmåling med 2 nye Coriolis masseflowmålere. De nye målere tilbyder nøjagtig måling af væsker og tørre gasser, enten i kompakt udførelse, med påbygget transmitter, eller i adskilt version 

I standard udførelse kan begge måleren anvendes til proces temperaturer fra -50 til +180°C – mens målerørene er designet til at modstå tryk op til 150barG (afhænger af valgte version).

Serien består af 2 målere, type V-Mass og type U-Mass med en række fælles specifikationer, som:

 

* Målenøjagtighed bedre end +/- 0,2% af måleværdi (option 0,1%)

* Medieberørte dele i rustfri stål (316L) eller Hastelloy C

* Måling af densitet i området 0.1g/cm3...2.5 g/cm3

 

V-Mass modellen er en 2-rørs måler med V-formede målerør, der er selvdrænende ved lodret montage.

Den leveres i rørdimensioner op til DN25, svarende til et maks. flow på 18.000 kg/h, med enten flange eller TriClamp tilslutninger til processen

 U-Mass modellen er ligeledes en 2-rørs måler men med U-formede målerør, der er med til at forstærke målesignalet og dermed give en mere stabil måling.

Denne type kan derfor leveres i rørdimensioner op til DN250, svarende til et maks. flow på 1.800 kg/h, med flangetilslutning.

 

Begge modeller kan benyttes til kontinuerlig måling af masseflow, densitet og temperatur – uden at stille krav til ind­ og udløbsstræk.

 

Transmitteren vælges enten i kompakt eller adskilt udførelse ­ begge typer IP67. Den har baggrunds belyst LCD display, som kan aflæses selv under vanskelige forhold, og levers med 2 stk analoge udgange (4 til 20mA), Skaleret impuls / Frekvens (0...10 kHz), samt mulighed for kommunikation (Modbus RS485 og HART).

 

Læs mere om de nye Coriolis målere her

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

 

Ok