Fra Ungarbejder til Salgskoordinator

Hos KLINGER Danmark har vi stort fokus på at motivere, udvikle og fastholde vores medarbejdere.

25. juni 2021

KLINGER Danmark er en arbejdsplads, hvor vi fejrer utrolig mange jubilæer, helt op til 40 år.  Det er vi stolte af. Vi tror på det skyldes en kombination af, at vores medarbejdere er glade for at være hos os, at vi har fokus på at have et godt arbejdsmiljø, og fordi vi giver hver enkelt medarbejder muligheden for at vækste. 

          

Tag for eksempel Oliver Skovgaard Erdmann. Oliver startede som ungarbejder hos KLINGER Danmark, tilbage i 2016. Her pakkede han reservedele til armaturer. I 2020 kom han retur til KLINGER og blev en del af vores produktionsteam. Her har han i halvandet år haft selvstændige opgaver i vores pakningsproduktion bl.a. med pakning af vores papkit. Da vi skulle udvide vores pakningsteam i salgsafdelingen, kiggede vi i Olivers retning.  Oliver havde nemlig ytret ønske om at lære mere, og fortalte om sin forkærlighed for salg. Sammen med Oliver blev vi enige om, at han var det perfekte match til vores pakningsteam, hvor han nu sidder som salgskoordinator og bruger sin viden, fra tiden i produktionen.   

Hos KLINGER Danmark har vi stort fokus på at motivere, udvikle og fastholde vores medarbejdere og vi er super glade for, at Oliver har lyst til at gøre karriere hos os, og at vi kan tilbyde ham den mulighed. 

Du kan læse meget mere om pakninger her.