NY FORHANDLER AF SIKA’S PRODUKTER I DANMARK

27. marts 2018

NY FORHANDLER AF SIKA’S PRODUKTER I DANMARK27-03-2018

Klinger A/S er ny forhandler af hele produktprogrammet fra SIKA, Dr. Siebert & Kühn GmbH & Co i Danmark. SIKA er et familiedrevet firma, der blev grundlagt i 1901, og i mere end 60 år har SIKA været den førende leverandør af maskintermometre til marine industrien, et område der siden er blevet udvidet med temperatur kalibratorer, hvor man i dag er den førende europæiske producent.
Men produktprogrammet omfatter meget andet, således udvikler, producerer og markedsfører de 300 medarbejdere i Kaufungen i Tyskland produkter til pålidelig og præcis måling, styring og kalibrering af parametre som flow, niveau, temperatur og tryk.
Udover termometrene har SIKA I Danmark været mest kendt for deres flowswitche, men de dog også et stort program indenfor andre sensorer til flowmåling. Programmet omfatter således både mekaniske og elektroniske principper, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet og pålidelige måleresultater under mangeartede driftsforhold.

Blandt flowmålerne kan vi fremhæve:
» INDUQ, kompakte magnetiske flowmålere, beregnet til overvågning af små flowmængder - primært vand og vandige opløsninger
» TURBOTRON er en række små turbineflowmålere med høj præcision og en bred udvalg af udgangssignaler
» VVX, en attraktiv Vortex sensor udført i plastmaterialer til måling af væsker, hvor bevægelige dele ikke accepteres.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

 

Ok