Smartline Wireless

12. maj 2020

Honeywells SmartLine Wireless transmittere er en kombination af SmartLine (ikke-trådløse) transmittere og XYR™ 6000 Onewireless transmittere. De integreres derfor problemfrit i eksisterende ISA100 Wireless™ protocol netværk (Honeywell XYR6000 netvæk), samtidig med de bruger samme måleelemeter og mekaniske dele, som de ikke-trådløse transmitter. Sidstnævnte giver mulighed for at reducere produktionsomkostningerne, og dermed kan vi tilbyde Smartline Wireless til mere attraktive priser end de "gamle" XYR6000 One Wireless modeller.

Til sammenligning med de ”gamle” modeller tilbyder Smartline Wireless bl.a.

    • - Kraftigere 4 dBi integreret antenne for større rækkevidde
    • - Smartere lokale display med flere diagnosemuligheder, også af radiosignalet
    • - Flere input typer og kanaler pr. enhed

 

 

Trykmåling

Den nye serie omfatter 4 forskellige tryktransmittere, en model til relativt tryk, en til absolut tryk, en til differenstryk og så en flangemonteret model der kan bruges til Hydrostatisk niveaumåling.

Transmitterne er igen opdelt i 2 grupper – standardserien hedder 700 og så den højtydende serie 800 med ekstra gode specifikationer

 

Temperaturmåling

Temperaturtransmitteren er en universel enhed der håndterer fra 2 til 4 kanaler af RTD-, T/C-, mV- eller modstands signaler.

 

Universel I/O

Skal andre signaler tilsluttes indgå i den trådløse overvågning kan den universelle I/O enhed benyttes - her kan analoge og digitale signaler fra andre sensorer, ventiler (tilbagemeldinger) etc. tilsluttes.

I/O enheden leveres i 2 versioner, hvor den ene har dedikeret en digital udgang til klemmerækken.

 

Smartline Wireless Transmittere

Smartline Wireless transmittere giver meget nøjagtige måleværdier for tryk, temperatur, analog indgang, ventil position eller digitale ind-/udgange, og sender den målte værdi trådløst ved hjælp af 2,4 GHz ISM-båndet og den åbne ISA100 Wireless protokol til et Honeywell adgangspunkt eller en OneWireless Field Device Access Point gateway. Smartline Wireless sendere giver mulighed for at opsamle data fra fjerntliggende og farlige målesteder uden at skulle etablere en ledningsføring.

 

Læs mere her >>>

Læs mere om trådløs teknologi i industrien her >>>

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

 

Ok