Olietætningsring

En olietætningsring bruges rigtig mange steder, i så godt som alle industrier. En olietætningsring benyttes som en god og holdbar pakning i roterende maskiner, på aksler, i motordrevet værktøj og i gearkasser. Det er altså en effektiv og handy opfindelse, som kan bruges i mange forskellige former for installationer.

Hvad gør en olietætningsring? Og hvordan?

En olietætningsring er oprindeligt udviklet for at tætne for fedt, olie og vand, som ikke skal påvirke roterende dele. Deraf kaldes de også olietætninger. En olietætningsring kan dog også i særlige tilfælde bruges mod lækager af andre væsker, som for eksempel gasser eller granulerende stoffer. En standard olietætningsring er udviklet til at køre ved et maksimalt tryk på 0,5 bar.

Olietætningsring produkter hos Klinger

En olietætningsring fås i mange forskellige materialer og størrelser. Som standard består den af et gummibelagt metalhus i standardstål der er beskyttet mod rust, en galvaniseret stålfjeder og en tætningslæbe.

Hvornår skal du vælge hvilken olietætningsring? Det afhænger helt af temperatur, akselhastighed, medie og det omgivende miljø du skal placere olietætningsringen i. Er du i tvivl om hvilken olietætningsring du bør vælge, eller har du brug for anden råd og vejledning hvad angår arbejdet, så er du altid velkommen til at kontakte os hos KLINGER Danmark. Vi er altid klar til at assistere dig, og hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til netop dit behov.

Vi er til for dig

Hos KLINGER Danmark forhandler vi et bredt udvalg inden for olietætningsring til forskellig brug. Vi er sikre på at du hos os nok skal finde præcis den olietætningsring, du er på jagt efter.

Du er altid velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside for nærmere info om olietætningsring produkter, samt selvfølgelig også vores mange andre produkter. Du kan også tage kontakt til os på telefon 43 64 66 11 eller mail. For nærmere info, se vores kontakt side.

Olietætningsring

Olietætningsring
Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk.