PRODUKTER

Maskintermometre L=200mm

 

Uden kviksølv

Det oprindelige maskintermometer blev udvilklet af SIKA, Dr. Siebert og Kuehn og har siden introduktionen i 1901 anvendt i tusindvis af applikationer. Grundet sin robusthed, pålidelighed og nøjagtighed er de i dag stort set uundværlige til opgaver indenfor marine og anlægsteknik, samt opvarmning og køling. Fordelene ved et glastermometer er at der ikke er nogen mekanisk bevægelige dele, ingen risiko for ingen materiel træthed, ingen elektrisk forsyning, samtidig med de giver et højt niveau af nøjagtighed og en meget lang levetid.


Generel data

 

Type:  SIKA 271B, 272B og 273B
Tilslutning: G½”, G3/8" eller M20x1,5 (Lige eller vinklet)
Medieberørte dele: Messing, stål eller Rustfri stål 
Sensor: Indstikslængde: 63…250mm
  Diameter: Ø10mm
Måleområder: -30…+250 ºC (Uden kviksølv)
HUS Anodiseret aluminium, L=200mm
Nøjagtighedsklasse:  - +/-1 ºC iht.  DIN 16195

 

 

 

Varenummer Sika varenummer Følerlængde Tilslutning Måleområde Medieberørte dele Normal lagervare hos Klinger
19101953 2712351106321 63mm G 1/2", Nedad -30...50grC Messing
19102155 2712061106321 63mm G 1/2", Nedad 0...60grC Messing
19101961 2712101106321 63mm G 1/2", Nedad 0...100grC Messing
19101986 2712121110021 100mm G 1/2", Nedad 0...120grC Messing
19101922 2712201110021 100mm G 1/2", Nedad 0...200grC Messing
19102045 2712061116021 160mm G 1/2", Nedad 0...60grC Messing
19102154 2712201116021 160mm G 1/2", Nedad 0...200grC Messing
19101947 2722121106321 63mm G 1/2", Bagud (90gr) 0...120grC Messing
19101948 2722161106321 63mm G 1/2", Bagud (90gr) 0...160grC Messing
19101949 2722201106321 63mm G 1/2", Bagud (90gr) 0...200grC Messing
19102159 2722201110023 100mm G 1/2", Bagud (90gr) 0...200grC Messing
19102599 2722101116021 160mm G 1/2", Bagud (90gr) 0...100grC Messing
19102600 2722251116021 160mm G 1/2", Bagud (90gr) 0...250grC Messing
19102156 2722101125021 250mm G 1/2", Bagud (90gr) 0...100grC Messing
19102372 2722121125021 250mm G 1/2", Bagud (90gr) 0...120grC Messing

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok