Reduktionsventiler

Reduktionsventiler er en anordning, der anvendes til blandt andet dampanlæg, hvor der er behov for en finregulering af gennemstrømningen. Der findes mange former for reduktionsventiler. I centralvarmeanlæg anvendes for eksempel en shutventil, til at blande det varme vand med returvandet. I mange ældre vandhaner, er der sædeventiler installeret.

Hvad er reduktionsventiler?

Reduktionsventiler består af en ventil med kegle, keglestang, en aflastningsbælg og en overdel, hvori der sidder en indstillelig fjeder. Da der findes flere forskellige slags, skal man altid sikrer sig at man vælger den der passer til netop ens behov. For eksempel er nogle reduktionsventiler beregnet til højere temperaturer og er derfor forsynet med et mellemstykke.

Reduktionsventiler reducerer trykket efter ventilen på den indstillede ønskede værdi. Det afhænger naturligvis af behov og brug, hvad værdien skal sættes til.

Reduktionsventiler fra KLINGER

Hos KLINGER er vi eksperter i reduktionsventiler, og fører også et stort udvalg af reduktionsventiler, som hver dag kommer vores mange kunder til gode. Lige som med alle andre produkter i vores sortiment, lagerfører vi først og fremmest kvalitetsprodukter. Det gælder også når det kommer til reduktionsventiler, hvor vi har et fast samarbejde med leverandørerne Armstrong International, BerlutoGmbh, Tyskland og Conflows.p.a., Italien. De er alle tre kendt for produkter af højeste kvalitet, som er sikkerhedsgodkendte og lever op til de høje krav som både vi og vores kunder stiller til vores varer.

Lær mere

Du er altid velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside for nærmere info om reduktionsventiler og vores mange andre produkter. Du kan også tage kontakt til os på telefon 43 64 66 11 eller mail. For nærmere info, se vores kontakt side.

Reduktionsventiler

Reduktionsventiler

 


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk.