Reguleringsventiler

Ventiler kan bruges til mange ting, men reguleringsventiler anvendes til afspærring og regulering af koldt og varmt vand.

Hvad er reguleringsventiler?

Man kan generelt dele reguleringsventiler op i tre underkategorier: • Reguleringsventiler til mængderegulering. • Reguleringsventiler til trykregulering. • Reguleringsventiler til temperaturregulering.

Reguleringsventilers funktion foretages enten manuelt eller automatisk. Uanset hvilken metode man benytter, er det vigtigt at alleimplicerede faktorer er nøje afstemt efter hinanden. Ellers vil der ikke blive opnået et godt resultat.

Reguleringsventiler hos KLINGER

Hos KLINGER har vi et stort udvalg af reguleringsventiler, og forhandler reguleringsventiler til mange forskellige behov og krav. Vi lagerfører blandt andet flere 2-vejs reguleringsventiler med både sæde/kegle og kugle, samt 2-vejs reguleringsventiler med tomoe, wafer.

Ud over reguleringsventiler er vi også leveringsdygtige i mange andre typer ventiler, lige fra strengreguleringsventiler til temperatur-reguleringsventiler og konstanttrykventiler (overstrømsventiler).

Vi kan levere reguleringsventiler til vand, gas, damp og aggressive medier. Vi fører også butterflyventiler og mange andre anordninger af højeste kvalitet. Vi ved at enhver form for reguleringsventiler er den vitale komponent i kredsen, og derfor stiller vi store krav til vores produktsortiment. Alle vores reguleringsventiler og andre produkter er gennemtestet for at de lever op til vores krav om kvalitet, men også sikkerhed i forbindelse med brug. For eksempel ved vi at endnu en vigtig faktor for at opnå en god regulering, ikke kun er ventilems karakteristik, men også tryktabet over en fuld åben reguleringsventils størrelse i forhold til det totale tryktab.

Lær mere

Du er altid velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside for nærmere info om reguleringsventiler og vores mange andre produkter. Du kan også tage kontakt til os på telefon 43 64 66 11 eller mail. For nærmere info, se vores kontakt side

Reguleringsventiler

Reguleringsventiler

 


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk.