Returventil

En returventil, også kaldet kontraventiler, er en ventil der tillader fluid (væske eller gas) at strømme gennem ventilen i én retning.

Returventil som produkt

En returventiler to-vejs ventiler der har to åbninger i kroppen hvor fluid går ind gennem den ene og ud gennem den anden. Der findes en lang række af returventil produkter og kontraventiler til forskellige anordninger og systemer. Alle er de tilgængelige i en lang række størrelser og priser, men generelt er det en billig og lettilgængelig anordning at få fat i.

Stort set alle typer returventil systemer arbejder automatisk og skal ikke kontrolleres eller styres af hverken menneske eller eksterne kontrolsystemer. Derfor har de fleste returventil anordninger heller ikke håndtag eller stængel, og de fleste er lavet af plast eller metal.

Du kan altid spørge os til råds om en returventil (og meget andet)

Der findes mange typer af industrier og installationer der kræver en returventil for at kunne bruges optimalt. Derfor er det også vigtigt at man ikke går på kompromis med den returventil man vælger at installere, men altid vælger en producent der står for holdbarhed og sikkerhed, således at de valgte returventiler har en sikker drift og lang levetid i selv det hårdeste miljø. Hos Klinger Danmark er vi stolte af at vi igennem mere end 100 år har skabt et verdensomspændende selskab, der er kendt for høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vi ved hvor vigtig kvalitet og sikkerhed er i vores kunders brancher, og derfor er alle vores returventil produkter naturligvis sikkerhedsgodkendt og gennemtestet inden de sættes til salg. Vi har igennem årene været med til ikke kun at forhandle, men også designe, udvikle og producere nye returventil produkter (blandt meget andet) og i dag er vores egne installationer nogle af de bedste i branchen.

returventil

returventil


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk