Stopventil

En stopventil er som oftest især nyttig i brugsvands-, køle- eller varmeinstallationer, både i det private hjem og i offentlige og erhvervsmæssige systemet. Som velbevandrede eksperter i branchen inden for bl.a. stopventil produkter, ved vi naturligvis hvad produktet drejer sig om. Dog oplever vi ofte at almindelige danskere, ikke ved præcis hvad en stopventil er, eller hvor den sidder.

Hvad er en stopventil? En hurtig gennemgang i produktet

En stopventil er en anordning, der stopper for gennemløb, og regulere strømmen af blandt andet kølervæske og vand. Disse findes i adskillige installationer, og er faktisk ganske lette at udskifte og installere. Udskiftning af en stopventil kræver blot at du har det nye produkt, lidt værktøj – Og at du husker at lukke for vandet, inden du går i gang.

Du lukker for vandet på afspærringsventilen, som sidder på en kuglehane på vandfordelingsledningen eller på koblingsledningen til det tapsted du skal arbejde på. Men på nogle gamle installationer vil der ikke være en afspærringsventil, eller den vil sidde uden for hjemmets fire vægge. I så fald skal du have en fagmand ud til at ordne arbejdet for dig, samt skifte din stopventil.

Vores udbud af stopventil produkter er stort

Hos KLINGER Danmark forhandler vi et bredt udvalg inden for stopventil til forskellig brug. Vi er sikre på at du hos os nok skal finde præcis den stopventil, du er på jagt efter.

Du er altid velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside for nærmere info om stopventil og vores mange andre produkter. Du kan også tage kontakt til os på telefon 43 64 66 11 eller mail. For nærmere info, se vores kontakt side.

 

stopventil

stopventil


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk