Temperaturføler

Der findes mange former for temperaturføler, og hvilken en du skal vælge, afhænger blandt andet af din applikation. Det er altså ikke muligt at sige, præcis hvilken temperaturføler du skal vælge, uden at kende din situation bedre.

Hvad er en temperaturføler?

En temperaturføler bruges til køling af vand og ventilationssystemer. Den skal monteres, således at den er i berøring med mediet, hvor temperaturen skal måles, og helst så langt inde som muligt. At placere en temperaturføler så langt inde i mediet som muligt, sikrer at omgivelserne påvirker målingen så lidt som muligt.

I praksis har en temperaturføler dog også brug for at være af så kort en længde som muligt, og et rimeligt kompromis er ofte at vælge en førerlængde, der er ca. 1/3 af rørdiameteren.

Ny temperaturføler - Kan jeg selv installere den?

Det kan du måske godt, men med mindre du ved hvad du laver, så anbefaler vi det ikke. Når der arbejdes med forskellige typer af temperaturføler, er det vigtigt at man udfører installationen korrekt og tager alle faktorer med i overvejelserne. Dette kan hurtigt kræve en fagmand, hvis ikke man har prøvet det før. Nøgleordene for den korrekte installation og det bedste resultat er pålidelighed, holdbarhed og kvalitet.

Hos KLINGER Danmark finder du et stort udvalg af temperaturføler til enhver brug og applikation, men du finder også en ekspertise og know-how som er udviklet gennem mere end 100 år. Hos KLINGER Danmark fokusere vi ikke kun på at have produkter af højeste kvalitet og gode priser. Vi arbejder også dagligt på altid at yde den bedste service, og det indebærer blandt andet at vi altid er klar til at råde og vejlede dig i processen.

Lær mere

Du er altid velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside for nærmere info om temperaturføler og vores mange andre produkter. Du kan også tage kontakt til os på telefon 43 64 66 11 eller mail. For nærmere info, se vores kontakt side.

temperaturføler

temperaturføler


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk