Trykmåling

Trykmåling bruges til at måle tryk i forskellige applikationer. Trykmåling kan beskrives som enten statisk eller dynamisk måling. Trykket i applikationer uden bevægelse er statisk trykmåling. Eksempler på statiske tryk indbefatter trykket af luften inde i en ballon eller vand i en håndvask.

Metoder inden for trykmåling

En trykmåling kan yderligere beskrives ved type måling, der udføres. De tre metoder til trykmålinger absolut, gauge, og differentieret. Absolut tryk henfører sig til trykket i et vakuum, hvorimod levelgauges og differenstrykkene henfører sig til et andet tryk, såsom den omgivende atmosfæriske tryk eller trykmåling i et tilstødende kar.

Den absolutte trykmåling er i forhold til 0 Pa det statiske tryk i et vakuum, mens overtryk måles i forhold til det omgivende atmosfæriske tryk. Det betyder, at både referencen og trykket påvirkes af atmosfæriske tryk.

Differenstryk ligner overtryk. Henvisningen er et andet trykpunkt i systemet i stedet for det omgivende atmosfæriske tryk. Du kan bruge denne trykmåling metode til at opretholde relativt tryk mellem to fartøjer, såsom en kompressor tank og en tilhørende fødeledning.

Trykmåling er vores ekspertise

Når det kommer til trykmåling er vi på hjemmebane hos Klinger Danmark. Hos os finder du en lang række af produkter til trykmåling af totale tryk, samt absolutte og differenstryk. Vores trykmåling udstyr fungerer typisk på tryk fra 25 mbar til 1600 bar.

Som nogle af verdens førende på markedet, forhandler vi ikke kun trykmåling af højeste kvalitet og sikkerhedsgodkendelse, vi opfinder også nye trykmåling applikationer og sætter standarder for branchens elementer. Vores trang til sikkerhed og kvalitet er verdenskendt, og køber du dine trykmåling produkter hos os, er du sikker på at få applikationer med robuste huse af rustfrit stål, og instrumenter der er egnet til brug under de vanskelige forhold og i de krævende miljøer.

Trykmåling

Trykmåling

 


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk.