KLINGER GROUP

KLINGER GROUP 

KLINGER er en etableret øverste leder for tætning, væskestyring og væskemonitoring. Familiefirmaet, der blev grundlagt i 1886, præsenterer i dag sig som en globalt aktiv koncern.

KLINGER er verdens førende producent og leverandør af industrielle pakninger og ventiler. Formidlet i 1886 som en familievirksomhed, præsenterer pionererne inden for pakningsteknologi i dag sig som en globalt aktiv gruppe. Uafhængige globale produktions-, salgs- og servicevirksomheder tilbyder unik knowhow og kompetent rådgivning på stedet fra i alt 60 lande over hele verden.

Vores kunder omfatter førende virksomheder inden for fremstillingsindustrien, infrastruktur, bilindustrien, marine, olie & gas, kemisk industri, papirmasse og papir, energisektoren, mad og drikkevarer og medicinalindustrien.

Vi leverer certificeret, højeste kvalitet, der også overholder internationale standarder. Med hensyn til fremtidige udviklinger overstiger vores produkttilbud i dag allerede i flere tilfælde kravene til disse standarder. Vores know-how, som i mellemtiden spænder over 130 år, gør det muligt for os at være fuldt ud forpligtet til at levere ikke kun produkter, men skræddersyede state-of-the-art tætning, væskekontrol og væskeovervågningsløsninger - så vores kunder og partnere kan fortsætte at fokusere på deres kerneforretning. Så nu og i fremtiden.