IMPRINT

Imprint for KLINGER Danmark A/S

 

Juridisk navn: KLINGER Danmark A/S

Branding navn: KLINGER Denmark og KLINGER Danmark

Nyager 12
2605 Broendby
Denmark

Tel. +45 43 64 66 11
info@klinger.dk

Direktør: Ivar Madsen

CVR nr.: 55793913
Registeringsland: Danmark

 

VILKÅR OG BETINGELSER

Når du tilgår KLINGER Danmark A/S's hjemmeside, accepterer du følgende vilkår og betingelser:

  • Ansvarsfraskrivelse og ansvarsbegrænsning
  • Skønt der er gjort en stor indsats for at sikre nøjagtigheden af oplysningerne på dette website, leverer KLINGER Danmark A/S disse oplysninger 'som de er' og fraskriver sig alle garantier, herunder, men begrænset til, underforståede garantier for forhandlerens evne og egnethed til et bestemt brug og formål.
  • Ved at bruge dette website anerkender du, at brugen af dette websted er på eget ansvar, at du påtager dig det fulde ansvar for alle omkostninger forbundet med brugen af dette websted, og at KLINGER Danmark A/S ikke hæfter for nogen direkte, indirekte, såvel som følgeskader af enhver art, som følge af brugen af informationer givet på dette website.
  • Vi påpeger eksplicit, at betingelserne for hver enkelt applikation kan variere og kan have en direkte indflydelse på specifikationen af vores produkter. Derfor skal al information på dette websted forstås som generelle og ikke-bindende data. Tal venligst med vores salgsafdeling om specifikke applikationer.
  • KLINGER Danmark A/S garanterer ikke, at dette website er fri for virus eller andre skadelige elementer, på trods af at der er taget omfattende forholdsregler.
  • KLINGER Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer eller tilføjelser til dette website.