INFRASTRUKTUR

INNOVATIVE OG INTELLIGENTE LØSNINGER

Som sikrer dig den bedste kvalitet

 

KLINGER er en veletableret producent og leverandør af ventiler til varme- og fjernvarmeanlæg, samt køle- og fjernkøleanlæg. Vi leverer alt fra enkelte ventiler til komplette totalløsninger. 

For at sikre optimal funktion og levetid er det af stor vigtighed, at vælge den rigtige ventiltype i de rigtige materialer. Hos KLINGER har vi produktspecialister med mange års erfaring i forskellige segmenter, som kan rådgive om bedste løsning, og alternativer til traditionelle løsninger. Vi er ikke bundet op på kun at tilbyde KLINGER’s egne produkter, men vi har et omfattende samarbejde med ventilproducenter worldwide, som sikrer dig den optimale løsning.

Du kan bestille vores 'Installatørpakke', hvori du kan finde al information om produkter og priser. Du kan kontakte Lars Baumann Petersen lbp@klinger.dk eller på telefon 4364 6611. KLINGER samarbejder med Calwin - du kan finde mere information om CalWin 
her.

Vi rådgiver og leverer løsninger indenfor procesinstrumentering til alle former for industri. Vi leverer, servicerer og kalibrerer. Vores leveringsprogram omfatter instrumenter til tryk-, temperatur-, niveau- og flowmåling, samt løsninger til flamme- og gasdetektion.

VÆLG PRODUKTKATEGORI

Og se hvilke produkter vi tilbyder indenfor HVAC applikationer


Produkter

Videnscenter

PRODUKTKATALOG

Hér finder du industri-specifikke kataloger fra KLINGER Danmark

Markets_pict1
KONTAKT

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål