KLINGER GRUPPEN

KLINGER GROUP 

KLINGER er en etableret øverste leder for tætning, væskestyring og væskemonitoring. Familiefirmaet, der blev grundlagt i 1886, præsenterer i dag sig som en globalt aktiv koncern.

KLINGER er verdens førende producent og leverandør af industrielle pakninger og ventiler. Formidlet i 1886 som en familievirksomhed, præsenterer pionererne inden for pakningsteknologi i dag sig som en globalt aktiv gruppe. Uafhængige globale produktions-, salgs- og servicevirksomheder tilbyder unik knowhow og kompetent rådgivning på stedet fra i alt 60 lande over hele verden.

Vores kunder omfatter førende virksomheder inden for fremstillingsindustrien, infrastruktur, bilindustrien, marine, olie & gas, kemisk industri, papirmasse og papir, energisektoren, mad og drikkevarer og medicinalindustrien.

Vi leverer certificeret, højeste kvalitet, der også overholder internationale standarder. Med hensyn til fremtidige udviklinger overstiger vores produkttilbud i dag allerede i flere tilfælde kravene til disse standarder. Vores know-how, som i mellemtiden spænder over 130 år, gør det muligt for os at være fuldt ud forpligtet til at levere ikke kun produkter, men skræddersyede state-of-the-art tætning, væskekontrol og væskeovervågningsløsninger - så vores kunder og partnere kan fortsætte at fokusere på deres kerneforretning. Så nu og i fremtiden.

 

€ 520 Mio.

OMSÆTNING

 

18

PRODUKTIONSVIRKSOMHEDER WORLDWIDE MED PRODUKTION AF PAKNINGER OG VENTILER

2,400

MEDARBEJDERE

SAMLET SET I HELE KLINGER GRUPPEN

60

LANDE HVOR KLINGER GRUPPEN HAR DATTERSELSKABER ELLER ER REPRÆSENTERET AF AGENTER

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok