KLINGER DANMARK

Lidt om KLINGER Danmark

Virksomheden blev stiftet i 1848 og er en del af KLINGER Gruppen, som er en global producent og leverandør af ventiler, instrumenter, pakninger, tætninger og kompensatorer.

KLINGER er kendt for produktion af ventiler, pakninger, vandstandsarmaturer og kompensatorer med mere end 175 års erfaring. I de seneste år har vi udviddet vores forretningsområde til ligeledes at omhandle tætninger og instrumenter til procesindustrien. Vi er det danske datterselskab af KLINGER-koncernen og vores produktportefølje indeholder instrumentering, pakninger, kompensatorer, instrumenter og tætninger. I Danmark beskæftiger vi 65 medarbejdere indenfor salg, marketing, IT, HR, økonomi, indkøb, lager samt produktion. Vi er en international familieejet koncern, som globalt set består af 18 produktionsvirksomheder, eksport til 80 lande og vi beskæftiger 2.600 medarbejdere på globalt plan.

Her kan du se den seneste medarbejder video fra KLINGER Denmark

TOTAL LEVERANDØR

TOTAL LEVERANDØR

Vi råder over et bredt produktprogram og kan derfor levere skræddersyede løsninger efter netop dit behov. Vi udvikler løbende nye løsninger i tæt samarbejde med vores kunder fra marineindustrien, bygge & anlæg, energisektoren, den farmaceutiske industri, olie & gas, fødevareindustrien og papirindustrien.

KLINGER GRUPPEN

KLINGER GRUPPEN

KLINGER er en etableret topleverandør af ventiler, instrumenter, pakninger, tætninger, samt kompensatorer. Familievirksomheden blev grundlagt i 1886 og præsenterer sig selv i dag, som en aktiv global gruppe af selskaber. Hér kan du læse mere om KLINGER Gruppen.

EGET PAKNINGSSTANSERI

EGET PAKNINGSSTANSERI

KLINGER Danmark råder over eget pakningsstanseri, hvilket betyder, at du kan få skåret og leveret pakninger med meget kort varsel. De leveres efter dine ønskede specifikationer og du undgår derved længerevarende produktionsstop. Vi leverer pakninger i følgende materialer:

Fiber & Grafit
Gummi-stål & Paksnor
PTFE & Kunststof
Glas, Keramisk & Mica
Gummi, Kork, Oliepakningspapir & Uldfilt
Semi-metal & Metal

Se vores komplette pakningsprogram

SERVICE

SERVICE

Vi tilbyder vores kunder to former for service, enten på baggrund af en serviceaftale eller efter behov. Så hvis din virksomhed har specielle krav, så aftaler vi sammen med dig hvordan aftalen skal stykkes sammen. Vi udfører opgaver inden for kalibrering, reparation, fejlfinding, servicering og teknisk support på vores produkter. Hvis du vil vide mere, så læs hér eller kontakt os på +45 4366 5836.