INDUSTRIER

INDUSTRI-SPECIFIK VIDEN


KLINGER Danmark leverer ventiler, instrumenter, pakninger og tætninger til en lang række industrier og applikationer. Vores tekniske eksperter deler know-how og erfaring med vores kunder - 24 timer i døgnet - 365 dage om året. 

Tryk på industri-ikonerne for at læse mere om hvilke produkter KLINGER Danmark tilbyder indenfor industrierne.

MARINE

Siden KLINGER Danmark's grundlæggelse i 1848, har vi været leverandør til marineindustrien. Vi har derfor mere end 150 års erfaring indenfor dette segment. Udover vores mangeårige erfaringer, tilbyder vi et komplet produktsortiment indenfor ventiler, instrumenter, pakninger og kompensatorer til en bred vifte af marineapplikationer.

ENERGI

I alle former for kraftværker, kedler og fjernvarmeanlæg finder du produkter fremstillet af KLINGER. Vi tilbyder pakninger, kuglehaner, butterflyventiler, aktuatorer, kompensatorer og vandstandsarmaturer.

INFRASTRUKTUR / HVAC

KLINGER er en veletableret producent og leverandør af ventiler til varme- og fjernvarmeanlæg, samt køle- og fjernkøleanlæg. Vi leverer alt fra enkelte ventiler til komplette totalløsninger.

FARMA

I den farmaceutiske industri, har processikkerhed topprioritet. Det medfører høje krav til de komponenter, der anvendes i produktionen af farmaceutiske produkter. KLINGER Danmark leverer produkter til industrien, som opfylder alle krav, såsom hygiejnisk design, certifikater, FDA & EC 1935/2004 godkendelser og dokumentation.

FØDEVARER

I fødevarebranchen har processikkerhed topprioritet. Det medfører høje krav til de komponenter, der anvendes i produktionen af fødevarer. KLINGER Danmark leverer produkter til industrien, som opfylder alle krav, såsom hygiejnisk design, certifikater og dokumentation.

OLIE & GAS

KLINGER Danmark er den helt rette partner når det gælder sikkerhed og kvalitetsprodukter, da vores produkter opfylder alle de unikke og ekstreme krav indenfor olie & gas applikationer. Vi tilbyder et bredt produktsortiment af ventiler, instrumenter, pakninger og kompensatorer og vi leverer både komponenter, såvel som komplette løsninger.

KEMI

De kemiske og petrokemiske industrier er underlagt strenge EU-direktiver, nationale og internationale retningslinjer og KLINGER Danmark leverer produkter, som lever op til alle disse krav.