trusted. worldwide.
trusted. worldwide.
Pakningen til din drikkevandsapplikation

Nåleventiler

Nåleventiler er et begreb der dækker over flere typer af ventiler. Nåleventiler anvendes, hvor der er behov for finregulering af gennemstrømningen, for eksempel i centralvarmeanlæg. Her anvendes shuntventiler, til at blande det varme vand fra kedlen med returvandet fra anlægget. De fleste ældre modeller af vandhaner er også udformet som sædeventiler.

Præcisering med nåleventiler

Nåleventiler har en relativt lille åbning, og et langt konisk sæde, hvori det nåleformede stempel passer præcist i. Denne præcise udformning af nåleventiler gør, at der skal relativt mange omdrejninger til, før væsken flyder frit igennem. Dette gør at nåleventiler kan justeres langt finere end andre typer ventiler og applikationer, og derfor bruges nåleventiler også ofte ved applikationer som kræver en fin flowmåling, og et konstant og lavt flow med fin kalibrering.

Nåleventiler hos Klinger

Hos Klinger Danmark forhandler vi et bredt udvalg af nåleventiler og afspærringsventiler. Udover nåleventiler er vi også leveringsdygtige i kvalitetsprodukter inden for butterflyventiler, membranventiler, skydeventiler, spadeventiler, udblæsningsventiler og mange flere.

Vi forhandler nåleventiler til vand, damp, væsker, gasser og trykluft og ud over at vi altid vælger producenter og leverandører af produkter med den højeste kvalitet på markedet, så får vi også gennemtestet alle vores produkter på både sikkerhed og holdbarhed. Vi mener at kvalitet og sikkerhed altid skal være førsteprioriteringen, når der skal indkøbes produkter. Derfor går vi aldrig på kompromis, heller ikke med vores egne aftaler, for naturligvis skal du være i stand til at købe nåleventiler til en god pris hos Klinger.

Ønsker du at købe nåleventiler, få oplyst priser, høre om aktuelle tilbud eller efterspørger du råd og sparring på området, så kontakt os på enten mail eller telefon. Vi er aldrig mere end et opkald eller en besked væk, og vi står altid klar til at hjælpe.

Nåleventiler

Nåleventiler


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via + 45 43 64 66 11 eller ved at skrive til info@klinger.dk.