Alarmgivere

2. marts 2020

Lokale advarselssignaler, såvel hørbare, som visuelle, benyttes i forbindelse med gasudslip eller andre kritiske hændelser, og de er en væsentlig del af de ansattes sikkerhed i mange procesanlæg.

I Klinger’ leveringsprogram finder du nu et nyt program af lamper/blink og horn fra vores engelske leverandør, Beka. Enheder der kan kombineres på forskellig vis - og samtidig benyttes i klassificerede (Ex) områder.

 

Serien består af 2 grundenheder:

 

                                              

 

BA386 er en LED baseret alarmlampe til anvendelse både i Zones 0, 1 og 2. Den leveres i fem forskellige farver og kan derfor let tilpasses de fleste anlægskrav.

Advarseselslampens LED konstruktion garanterer et klart blinkende advarselssignal, der er let at se. Samtidig er teknologien betydeligt billigere end traditionelle Xenon-enheder - selvom BA386 kan afgive et signal af tilsvarende lysstyrke (med højere blink frekvens).

 

                                               

 

BR385 er 3.generation af Beka’ alarmhorn til anvendelse i samme områder som lamperne.

Den nye lydenhed producerer et højt hørbart advarselssignal (96…105dBA), som kan indstilles til 42 forskellige alarm lyde. Lydende kan vælges med interne omskiftere - idet hver tone i yderligere skiftes i op til 3 trin.

De valgbare output signaler inkluderer alarm og evakueringstoner defineret i standarder fra DIN, NFS og PFEER.

 

 

Læs mere om Beka’ alarmgivere her >>>