Tryktransmitter med mange muligheder

Kompakt transmitter til industrielle opgaver

14. november 2022

Instrumenteringsprogrammet fra Barksdale forhandles i Danmark af Klinger A/S, et program der også omfatter den nye BoT-serie af digitale tryktransmittere, som er den næste generation af tryktransmittere, til nøjagtig overvågning og kontrol i applikationer indenfor det meste af industrien.

BoT-serien består af 55 tilgængelige standardkonfigurationer, der gør det let at finde løsninger tilpasset individuelle behov og samtidig få glæde af lave priser og korte leveringstider.

Den nye transmitter serie er robust og pålidelig, således viser langtidstest foretaget over 1.000.000 trykcyklusser afvigelser på mindre end 0,25% fra de oprindelige specifikationer. Dette, sammenholdt med en overtryksbeskyttelse på op til 23 gange arbejdstrykket, er garanti for lang levetid og nøjagtig måling indenfor de fleste former for industri.

 

BoT-serien anbefales specielt til tre kategorier af industri

Gas systemer i forbindelse med kompressorer og pumper; CNG og brint; gas måling; HVAC og medicinske gassystemer.

Generel industri indenfor HVAC; pneumatiske og hydrauliske systemer.

Mobilt hydraulisk udstyr som arbejdsplatforme; busser; systemer til kunstvanding; terrængående køretøjer; og bygge- og minedriftskøretøjer.

 

Særlige features:

  • Kraftig, robust konstruktion med 316 og 17-4 rustfrit stål for høj korrosionsbestandighed
  • Op til 23x overtryksbeskyttelse for optimal beskyttelse mod trykstød
  • Avanceret digital elektronik giver øget langtidsstabilitet
  • Termisk kompenserede sensorer sikrer høj nøjagtighed i et bredt temperaturområde
  • Modulær designplatform for optimal tilpasning af trykområder, mekaniske eller elektriske forbindelser og andre applikationsspecifikke krav

Med Klinger som distributør kan hjælpe med at konfigurere de BoT-muligheder der passer bedst til din næste måleopgave – og hvis ikke det er muligt så har vi andre muligheder indenfor vores brede program indenfor trykmåling og -overvågning.

 

Se mere her >>>