Coriolis flowmålere

Nøjagtig flowmåling af væske og gas

12. april 2021

KLINGER Danmark udvider nu programmet indenfor flowmåling med 2 nye Coriolis masseflowmålere. De nye målere tilbyder nøjagtig måling af væsker og tørre gasser, enten i kompakt udførelse, med påbygget transmitter, eller i adskilt version 

I standard udførelse kan begge måleren anvendes til proces temperaturer fra -50 til +180°C – mens målerørene er designet til at modstå tryk op til 150barG (afhænger af valgte version).

Serien består af 2 målere, type V-Mass og type U-Mass med en række fælles specifikationer, som:

 

* Målenøjagtighed bedre end +/- 0,2% af måleværdi (option 0,1%)

* Medieberørte dele i rustfri stål (316L) eller Hastelloy C

* Måling af densitet i området 0.1g/cm3...2.5 g/cm3

 

V-Mass modellen er en 2-rørs måler med V-formede målerør, der er selvdrænende ved lodret montage.

Den leveres i rørdimensioner op til DN25, svarende til et maks. flow på 18.000 kg/h, med enten flange eller TriClamp tilslutninger til processen

 U-Mass modellen er ligeledes en 2-rørs måler men med U-formede målerør, der er med til at forstærke målesignalet og dermed give en mere stabil måling.

Denne type kan derfor leveres i rørdimensioner op til DN250, svarende til et maks. flow på 1.800 kg/h, med flangetilslutning.

 

Begge modeller kan benyttes til kontinuerlig måling af masseflow, densitet og temperatur – uden at stille krav til ind­ og udløbsstræk.

 

Transmitteren vælges enten i kompakt eller adskilt udførelse ­ begge typer IP67. Den har baggrunds belyst LCD display, som kan aflæses selv under vanskelige forhold, og levers med 2 stk analoge udgange (4 til 20mA), Skaleret impuls / Frekvens (0...10 kHz), samt mulighed for kommunikation (Modbus RS485 og HART).

 

Læs mere om de nye Coriolis målere her