Administrerende direktør skift

Hos KLINGER Danmakr

3. januar 2023
Ny administrerende direktør i KLINGER Danmark


I flere år har vi vidst at KLINGER Danmark skulle have ny direktør. Klavs Knutzen, som har været vores direktør siden 2000 tog i 2020 imod stillingen som Business Unit Director for KLINGER International. Han har i dag ansvaret for 11 af KLINGERs selskaber, her under KLINGER Danmark. Med skiftet til denne stilling betød det at Klavs på sigt skulle finde en ny administrerende direktør til KLINGER Danmark.
I de sidste 2 år har KLINGER Danmark haft Ivar Madsen som General Manager. Og sammen har Ivar og Klavs kørt parløb med det formål, at få kørt Ivar i stilling som KLINGER Danmarks nye administrerende direktør. Og her pr. 1 januar 2023 har Ivar overtaget styringen. Til vores juleafslutning d. 22. december fik alle medarbejderne den glædelige nyhed. Her sagde Klavs bl.a.
”Jeg vil gerne takke jer alle sammen for en fantastik rejse vi har været på sammen. Jeg er stolt over det vi har skabt sammen og det kan I også være. Det er ikke uden vemod jeg skal overlade nøglerne til en anden. Men når det er sagt, er der ikke nogen, jeg hellere vil overlade nøglerne til end Ivar. Jeg glæder mig på Ivar’s vegne, og det er godt for KLINGER Danmark at få en direktør, der er 100% dedikeret til den rolle.”

Ivar har mange års erfaring med alle faser af teknisk salg til B2B markedet. At være helt tæt på processen med komplekse produktgrupper, automatisering og kundeprocesser mv. er noget af det som Ivar stor erfaring med fra tidligere jobs, og samtidig er det noget af det som han brænder allermest for. Ivar har erfaringer fra Marine-, Energi-, Spildevands-, Mine- og mineral-, fødevare samt procesindustrien. Med hans brede vifte af viden, og hans to år sammen med Klavs, er Ivar godt klædt på til sin nye rolle, som KLINGER Danmarks administrerende Direktør.


Om KLINGER

KLINGER Danmark er det danske datterselskab af KLINGER-koncernen, og vores produktportefølje indeholder ventiler, pakninger, kompensatorer, instrumenter og tætninger. I Danmark beskæftiger vi 60 medarbejdere indenfor salg, marketing, IT, HR, økonomi, indkøb, lager samt produktion. Vi er en international familieejet koncern, som globalt set består af 18 produktionsvirksomheder, eksport til 80 lande og vi beskæftiger 2.600 medarbejdere på globalt plan.