KLINGER Danmark træder ind i fødevareindustrien

16. december 2021

Det er ikke en hemmelighed at KLINGER Danmark er en velbevandret leverandør af enkelte produkter, der henvender sig til fødevareindustrien. Men med det sagt, så har vi ikke haft stor fokus på dette segment. Det laver vi om på nu. I dag er vores mængde af produkter til fødevareindustrien blevet så stor, at vi nu lanceringer vores første program for fødevareprodukter. Vi vil gerne fremhæve, at vi nu kan levere alt fra enkelte ventiler, til komplette totalløsninger både i fødevareprocessen og i utility applikationerne. Vores produkt- og segmentspecialister står klar til at guide dig igennem hele projektfasen.  

  


Hvorfor den øgede indsats? 

I fødevareindustrien skal hver enkelt del af produktionsanlægget overholde strenge hygiejniske krav. Det kan være en kompliceret opgave at finde alle de rette komponenter. Derfor vil KLINGER Danmark nu gøre denne proces lettere ved at finde den komplette løsning i tæt samarbejde med den enkelte kunde. Vi kan levere sanitære procesventiler, Utility ventiler, Instrumentering til disse, samt pakninger og tætninger til de vigtigste fødevareapplikationer. Og vi tilbyder selvfølgelig den mest kosteffektive løsning. 

 

Lancering af KLINGER FOODSTAR serien 

I brochure skal I bemærke vores splinternye ventilserie, KLINGER FOODSTAR. Denne serie er en del af vores sanitære ventilprogram og er godkendt til fødevarekontakt. KLINGER Danmark kan tilbyde en række forskellige Mixproof ventiler med et hygiejnisk design bl.a. i form af CIP-systemer og lækagedetektorer. 

Du kan læse meget mere om vores fødevareprogram her på hjemmesiden, hvor du også kan downloade fødevarebrochuren, eller ved at tage kontakt til en af vores produkt- eller segmentspecialister indenfor fødevaresegmentet.