Magnetisk flowmåler til attraktiv pris

21. september 2021

KLINGER Danmark introducerer nu en helt ny magnetisk flowmåler til alle standardopgaver indenfor vand-, spildevands-, køle- og energisektoren, men måleren kan selvfølgelig også benyttes indenfor et stort antal af industrielle opgaver.

Klinger LDG kan benyttes til alle væsker med elektrisk ledningsevne (>20uS/cm), og målesignalet vises på et digital display, samt via et stort udvalg af elektriske udgangssignaler til overordnet styresystem. Opsætning foregår enten via displayenheden eller med den indbyggede HART protokol (option).

Sensordelen er fuldsvejst, og derfor meget stabil, samtidig med den er ufølsom overfor interferens. Konstruktionen suppleres med en transmitter, der enten kan være monteret på selve sensoren eller i en adskilt version, hvor transmitteren er for vægmontage (signalkabler mellem sensor og transmitter medfølger). 

               

Selve målerøret er fremstillet i rustfri stål, der indvendig er beklædt med en foring. Vi leverer med 3 forskellige foringsmaterialer, Hård gummi, PTFE (Teflon) eller PPO. Materialevalget er afhængigt af procesbetingelserne, såsom medie, tryk og temperatur.

Kombinationen sikrer at der kan findes en attraktiv løsning til de fleste opgaver, i måleområder fra 30 l/h op til 28.000 m3/h, svarende til rørdimensioner fra DN 6mm til DN 1.000mm (større dimensioner på forespørgsel).

Klinger LDG tilbyder dig således:

* Høj målenøjagtighed i et stort måleområde

* En vedligeholdelsesfri måling uden bevægelige dele

* En måling der er uafhængig af mediets temperatur, vægtfylde, viskositet, koncentration og ledningsevne.

Vi tilbyder den nye magnetiske flowmåler, indstillet til dit måleområde, med kalibreringscertifikat – til en yderst attraktiv pris.

 

Læs mere her >>>