Magnetiske flowmålere til enhver måleopgave

En komplet familie af flowmålere til måling af væsker med elektrisk ledningsevne i rør fra DN 3 op til DN 3.000mm

5. januar 2023

For et par år siden introducerede Klinger A/S en ny magnetisk flowmåler til standardopgaver indenfor vand-, spildevands-, køle- og energisektoren. Nu er det så blevet tid til at udvide programmet med en mere universel flowmåler, hvor flere liner- og elektrode materialer, et udvalg af forskellige tilslutninger, samt avancerede software funktioner gør det nemt at tilpasse måleren til de fleste industrielle måleopgaver.

Klinger LDG-P (P’et står for Pro) er det nyeste skud på stammen, og den kan benyttes til alle væsker med elektrisk ledningsevne (>5 uS/cm), og et tørstofindhold på op til 30%.

Procestilslutningen er enten flange eller Wafer (for indspænding mellem flanger) og målerøret er fremstillet i rustfri stål, der indvendig er beklædt med en foring. Vi leverer således 7 forskellige foringer, der igen kan kombineres med 6 forskellige elektrodematerialer, for optimal tilpasning til de aktuelle procesbetingelser.

Sensordelen er fuldsvejst, og derfor meget stabil, samtidig med den er ufølsom overfor interferens. Konstruktionen suppleres med en nyudviklet transmitter med avanceret digital signalbehandling, der bl.a. giver mulighed for avanceret signal analyse i vanskelige applikationer.

På signalsiden tilbyder Pro-transmitteren også flere muligheder, således er 4...20mA (aktiv eller passiv), 2 x kontakt (status/alarm), frekvens 0…5.000Hz, skaleret puls (0,001 til 1,0 m3/puls) og 1 x digital indgang er standard signaler fra transmitteren, der selvfølgelig også tilbyder mulighed for kommunikation f.eks. HART, Modbus RS485, Profibus.

Klinger LDG-P tilbyder dig derfor:

  • Høj målenøjagtighed i et stort måleområde
  • En vedligeholdelsesfri måling uden bevægelige dele
  • En måling der er uafhængig af mediets temperatur, vægtfylde, viskositet, koncentration og ledningsevne.

Måleren er tilgængelig i både separat og kompakt udførelse – begge versioner leveres med kalibreringscertifikat, som standard.

 

Udover LDG-P omfatter Klingers serie af magnetiske flowmålere i dag:

LDG-B – Basis modellen til standardopgaver indenfor vand, spildevand mm.

LDG-BAT – En batteridrevet flowmåler til montage hvor det ikke er muligt at etablere forsyningsspænding

LDG-C – En udgave til montage i studs, specielt velegnet til store rørdimensioner (større end DN 300mm)

Mini-Mag – der er en kompakt måler til små rørdimensioner (DN 3 til DN 20mm)

 

 

Vi tilbyder alle magnetiske flowmåler, indstillet til dit måleområde, med kalibreringscertifikat – til en yderst attraktiv pris.

 

Læs mere her ....