Ny drænbar Coriolis masseflowmåler

19. oktober 2022

KLINGER Danmark udvider atter programmet indenfor flowmåling, denne gang med en ny Coriolis masseflowmålere. Den nye måler tilbyder nøjagtig måling af væsker og tørre gasser, enten i kompakt udførelse, med påbygget transmitter, eller i adskilt version 

I standard udførelse kan måleren anvendes til proces temperaturer fra -50 til +125°C – mens målerørene er designet til at modstå tryk op til 250barG (afhænger af valgte version).

Den nye model er en 2-rørs måler med V-formede målerør, der er selvdrænende ved lodret montage.

Den leveres i rørdimensioner fra DN15 op til DN250, svarende til et maks. flow på 1.500 t/h. W-Mass leveres med enten flange eller TriClamp tilslutninger til processen og data som:

 

  • Målenøjagtighed bedre end +/- 0,2% af måleværdi (option 0,1%)
  • Medieberørte dele i rustfri stål (Målerør SS316 / Flanger SS304)
  • Måling af densitet i området 0,2 g/cm3...3,0 g/cm3

 

Med den nye model udvides programmet med en drænbar måler som supplement til den tidligere U-Mass (der ligeledes er en 2-rørs måler men med U-formede målerør). Begge modeller kan benyttes til kontinuerlig måling af masseflow, densitet og temperatur – uden at stille krav til ind­ og udløbsstræk.

 

Transmitteren vælges enten i kompakt eller adskilt udførelse ­ begge typer IP67. Den har baggrunds belyst LCD display, som kan aflæses selv under vanskelige forhold, og leveres med analoge udgange (4 til 20mA), Skaleret impuls / Frekvens (0...10 kHz), samt mulighed for kommunikation (Modbus RS485 og HART).

 

Læs mere om KLINGER’ Coriolis målere HÉR!