Nye bygninger giver ny energi!

Vores forbedrede plads betyder øget effektivitet, hurtigere leveringstid, og bedre service til dig!

6. september 2021

 


Vi er stolte af endelig at kunne præsentere vores helt nye og ombyggede lokaler. Adressen er den samme, men pladsen er meget bedre!  Det er skønt at konstatere, at vi konstant er i vækst. Vi nyder de nye, velorganiserede og rummelige lokaler - Og selvfølgelig den øgede effektivitet, der følger med.

 

 

 

„Det har været en lang proces, men det er hele indsatsen værd. Vi har opnået forbedringer, der medfører betydelige fordele for vores kunder, såvel som for vores medarbejdere” Klavs Knutzen, Managing Director, KLINGER Danmark 

 

Kortere leveringstider og maksimal fleksibilitet 

Produktionshallen er udvidet og en ny fuldautomatisk stansemaskine og en AtomFlashCut-maskine er blevet installeret. Derudover kan vi nu vakuumpakke produkter direkte på stedet - dette forkorter leveringstiderne og giver kunderne mere fleksibilitet. I den anden, oprindelige bygning, har vi fået et stort produktmonteringsområde i stueetagen.


 

 

Udvidede produktionsfaciliteter 

Det udvidede produktionsanlæg garanterer med sine større og mere effektive maskiner en højere produktivitet. Vi kan både producere et større antal pakninger ad gangen, samt samle ventiler på kortere tid end før.  

Den ekstra plads har skabt plads til både flere maskiner og mennesker. Dette har resulteret i mere effektive arbejdsgange og bedre resultater i alle afdelinger. Vores kunder vil helt sikkert bemærke kortere leveringstider og en mere fleksibel service, nu hvor byggeriet er færdigt.