Polygard 2

Universel controller til gasdetektion

17. april 2020

 

Honeywell’ nye PolyGard®2 multi-gas controller er udviklet til påvisning af giftige, brandfarlige eller farlige gasser i mange kommercielle og industrielle anvendelser. Den er designet for tilslutning af maks. 11 sensorer – fordelt som tre analoge sensorer med et signal på 4 - 20 mA og op til otte sensorer med RS485 Modbus forbindelse.

PolyGard®2 overvåger pålideligt de målte værdier for de gasser der skal detekteres, og aktiverer alarmrelæer, hvis de definerede lokale grænseværdier for de analoge sensorer er overskredet, eller hvis der modtages alarmmeddelelserne fra en af de digitale sensorer via RS-485 kommunikationen.

Da PolyGard®2 er SIL 2-kompatibel vil selvovervågningsfunktionen også aktivere en fejlmeddelelse i tilfælde af en intern fejl, såvel som i tilfælde af en fejl på 4-20 mA indgangs- / udgangssignaler eller i tilfælde af en kommunikationsfejl med de digitale sensorer.

Betjening

PolyGard®2 leveres i én udgave; For vægmontage i et hus af polycarbonat med en tæthedsklasse på IP65.

Enheden er forsynet med et 2-liniers LCD display med 16 segmenter, der viser beskeder/værdier i klar tekst, ligesom det benyttes til at assistere under idriftsætning og kalibrering af systemet i samarbejde med de 6 taster på fronts.

 

Nøgledata:

  • Hardware og software udviklet med SIL2 for øje
  • Overbelastnings- og kortslutningssikker
  • 3 stk analoge indgange (4-20 mA)
  • 3 stk relæudgange, potentialfri max. 250 V AC, 5 A
  • 2 stk transistorudgange, 24 V DC, 0,1 A
  • Seriel RS-485-interface med Modbus-protokol
  • 2 liniers 16 segment LCD Display med multi-farvede alarm LED

 

PolyGard®2 kan ikke anvendes i potentielt eksplosive omgivelser, men henvender sig til en lang række industrielle og kommercielle anvendelser bl.a.  indenfor elforsyning, transportindustri, svømmebade og mindre virksomheder hvor der ønskes overvågning af gasudslip.

 

Læs mere her >>>