Trådløst netværk til gasdetektion

18. februar 2020

 

Touchpoint ™ Plus Wireless er den nye hybrid flerkanals controller fra Honeywell, designet til integration med op til 64 trådløse, intelligente MeshGuard sensorer, kombineret med 8 fastfortrådede 4-20mA-indgange for traditionelle sensorer.

Styret af en stor berøringsskærm, med en intuitiv grænseflade, giver Touchpoint Plus brugeren mulighed for at konfigurere, betjene og vedligeholde deres gasdetekteringssystem enkelt og effektivt. Data i realtid præsenteres i et menusystem, der er nemt at navigere rundt i, ligesom historiske data kan downloades, og præsenteres grafisk, på den store, baggrundsbelyste LCD-skærm – der også integrerer hørbare og visuelle alarmer.

Touchpoint Plus er fremstillet af polymerplast, er støvtæt og vandtæt, ligesom enheden kan modstå barske miljøer, uanset om det er indendørs eller udendørs. Kontrolenheden kan monteres direkte på væggen, eller, for en lettere 1-mands installation, kan der tilvælges en monteringsplade.

MeshGuard Stainless Steel er kernekomponenten i det trådløst tilsluttede mesh-radiobaserede netværk af tilsluttede sensorer, som sender data til Touchpoint Plus.

Sensor enheden er en robust og pålidelig enhed, der er designet til hurtig implementering. Tæthedsklassen er IP-65 og sammen med en ATEX IM1/II 1G Ex ia I/IIC T4 klassifikation med et batteri som kører op til seks måneder og giver kontinuerlig detektion og måling, af potentielle risici i farlige industriområder og raffinaderier.

MeshGuard er udviklet så den selv finder den bedst tilgængelige vej til at etablering af et selvdannende, selvhelende, trådløst netværk, samtidig med den sikkert leverer alle sensor- og alarmdata til den tilsluttede kontrolenheden.

Særlige features for systemet:

  • Hurtig og nem installation
  • Enkel, intuitiv betjening
  • Fleksibel til at håndtere en række databehandlings- og kommunikationsbehov
  • Håndterer op til 64 trådløse kanaler
  • 8 analoge 4-20mA-indgange
  • Op til 14 programmerbare relæudgange
  • Berøringsfølsom skærm LCD

 

Læs mere om Touchpoint Plus wireless her >>