Transmittere til tryk- og differenstryk måling

Nyt produktprogram til trykmåling

20. november 2020

Transmittere til tryk- og differenstryk måling

KLINGER introducerer nu et nyt program indenfor transmittere til måling af tryk og differenstryk. Programmet er opdelt i 3 segmenter som vi kalder Kompakt, Field og Smart – kategoriseret efter funktionaliteten.

                    

KLINGER Kompakt er den nye analoge standard transmitter, som kan anvendes til de fleste måleopgaver, hvor der kræves en god og stabil transmitter til en rimelig pris.

KLINGER Kompakt leveres i måleområder fra 10 mbar op til 1.000 bar med en nøjagtighed bedre end 0,5%. Som standard er udgangssignalet analog 2-wire (4…20 mADC). 

                   

KLINGER Field er all round transmitteren til de mere krævende industrielle miljøer, i robust indkapsling med separat klemmeboks for elektrisk tilslutning.

KLINGER Field leveres i måleområder fra 10 mbar op til 1.000 bar med en standard nøjagtighed bedre end 0,2%. Udgangssignalet er analog (4…20 mADC) med HART protokol. Transmitteren leveres med display, og kan indstilles/skaleres direkte fra instrumentet vi trykknapper og menustyret kommunikation.

Både Kompakt og Field versionen kan leveres i en højtemperatur udgave, hvor en særlig udformet kølehals sikrer at transmitteren kan monteres i systemer med medietemperaturer op til 350oC – uden brug af ekstra kølestræk.

                     

Endelig er der KLINGER Smart som er en digital transmitter, opbygget efter en modulær filosofi, der betyder at vi kan levere den både som tryk- og differenstryktransmitter, med samme elektroniske komponenter og samme betjenings filosofi.

Klinger Smart leveres med måleceller i flere materialer for optimal tilpasning til processen, ligesom en nøjagtighed bedre end 0,2%, gør den til et godt valg til de mere krævende måleopgaver

Læs mere her >>>