Turbineflowmålere

Til måling af rene væsker

17. maj 2021

KLINGER Danmark udvider endnu engang programmet indenfor flowmåling, denne gang med en serie af nye turbineflowmålere. De nye målere anvendes til måling af rene væsker, og leveres i kompakt udførelse med påbygget transmitter, med analog udgang (4 til 20 mA), Skaleret impuls / Frekvens (0...3 kHz), samt mulighed for lokaldisplay.

Alle målerne kan anvendes til proces temperaturer fra -20 til +150 °C – mens de er designet til at modstå tryk op til 16 barG (afhænger af valgte version).

 

 - Målenøjagtighed bedre end +/- 1% af måleværdi (option 0,5%)

- Medieberørte dele i rustfri stål / 304 eller 316L

- Velegnet til væsker med viskositet fra 1 til 10 cst

 

LWGU-modellen leveres med flange- eller gevindtilslutning.

Der vælges mellem rørdimensioner fra DN4 til DN200mm dækkende måleområder fra 250 l/h op til 800 m3/h med et turn down på 10:1 (der er mulighed for at vælge et udvidet område med turn down 20:1 i cstedet).  

Rotormaterialet er enten 2Cr13 eller CD4MCu, mens der benyttes tungsten carbid lejer.

LWS-modellen er den sanitære udgave af måleren, der leveres med Tri-Clamp tilslutning.

Der vælges mellem rørdimensioner fra DN4 til DN100mm dækkende måleområder fra 250 l/h op til 200 m3/h med et turn down på 10:1

LWS-modellen leveres med modpart og Clamp bøjle for ISO-rør.

 

For begge modeller gælder det at rotoren begynder at dreje så snart mediet påvirker den med en fremadrettet kraft, ligesom den vil stoppe, så snart påvirkningen stopper. Det sikrer en meget hurtig responstid, en egenskab der bl.a. gør turbinemåleren ideel til batch opgaver.

 

Se flere data her >>>