KLINGER DANMARK

Kvalitet, Sikkerhed & Miljø

Hos KLINGER Danmark sætter vi en stor ære i at forstå vores kunders drift, så vi altid kan levere de bedste produkter og løsninger. Samtidig med at vi fokuserer på at drive en bæredygtig forretning, der står stærkt i en omskiftelig verden.

ISO 9001

Vi arbejder ekstra målrettet med optimering af vores arbejdsprocesser, for at sikre kvaliteten af vores leverancer. Vores kvalitetsarbejde sikrer nemlig, at vi holder, hvad vi lover overfor dig som kunde!  
Se ISO9001 Certifikat her!

ISO 14001

KLINGER Danmark er en miljøbevidst virksomhed. Det betyder meget for vores medarbejdere og os som virksomhed, så vi sætter handling bag ordene og tager aktivt del i den globale miljøindsats.
ISO 14001 Certifikat

ISO 45001

Vi arbejder aktivt med arbejdsmiljøet, fordi vi ønsker et sundt og sikkert, fysisk og psykisk arbejdsmiljø for alle vores medarbejdere. Deres trivsel og sundhed er afgørende for vores virksomheds succes.
ISO 45001 Certifikat

CO2-regnskab 2021

CO2-regnskab 2021

For at fremstå mest mulig gennemsigtig ift vores co2 forbrug har vi i samarbejde med EWII udarbejdet et CO2-regnskab for KLINGER Danmark. Dette kan Downloades her: CO2-regnskab_2021

EGET PAKNINGSSTANSERI

EGET PAKNINGSSTANSERI

KLINGER Danmark råder over eget pakningsstanseri, hvilket betyder, at du kan få skåret og leveret pakninger med meget kort varsel. De leveres efter dine ønskede specifikationer og du undgår derved længerevarende produktionsstop. Vi leverer pakninger i følgende materialer:

Fiber & Grafit
Gummi-stål & Paksnor
PTFE & Kunststof
Glas, Keramisk & Mica
Gummi, Kork, Oliepakningspapir & Uldfilt
Semi-metal & Metal

Se vores komplette pakningsprogram