KLINGER DANMARK

Lidt om KLINGER Danmark

Virksomheden blev stiftet i 1848 og er en del af KLINGER Gruppen, som er en global producent og leverandør af ventiler, instrumenter, pakninger, tætninger og kompensatorer. 

 

  TOTAL LEVERANDØR

TOTAL LEVERANDØR

Vi råder over et bredt produktprogram og kan derfor levere skræddersyede løsninger efter netop dit behov. Vi udvikler løbende nye løsninger i tæt samarbejde med vores kunder fra marineindustrien, bygge & anlæg, energisektoren, den farmaceutiske industri, olie & gas, fødevareindustrien og papirindustrien.

KLINGER GRUPPEN

KLINGER GRUPPEN

KLINGER er en etableret topleverandør af ventiler, instrumenter, pakninger, tætninger, samt kompensatorer. Familievirksomheden blev grundlagt i 1886 og præsenterer sig selv i dag, som en aktiv global gruppe af selskaber. 
Hér kan du læse mere om KLINGER Gruppen

EGET PAKNINGSSTANSERI

EGET PAKNINGSSTANSERI

KLINGER Danmark råder over eget pakningsstanseri, hvilket betyder, at du kan få skåret og leveret pakninger med meget kort varsel. De leveres efter dine ønskede specifikationer og du undgår derved længerevarende produktionsstop. Vi leverer pakninger i følgende materialer:
Fiber & Grafit
Gummi-stål & Paksnor
PTFE & Kunststof
Glas, Keramisk & Mica
Gummi, Kork, Oliepakningspapir & Uldfilt
Semi-metal & Metal
Se vores komplette pakningsprogram

SERVICE

SERVICE

Vi tilbyder vores kunder to former for service, enten på baggrund af en serviceaftale eller efter behov. Hvis du vil vide mere, så læs hér.