KLINGER DANMARK

Mission & Værdier

Hos KLINGER Danmark er vores mission at udvikle, producere og levere sikre og pålidelige løsninger til vores kunder. Derved hjælper dem til at styrke deres drift. For at leve op til det ansvar, er vores forretning funderet i stærke værdier, der sikrer vores ageren overfor vores kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og det samfund vi lever i.

 

KUNDEFOKUS

KUNDEFOKUS

Hos os kommer kunden altid i forreste række og vi søger at skabe stærke relationer, for at opnå et nemt og optimalt samarbejde. Vores personale råder over en bred erfaring og viden og de står altid til rådighed for en snak, så vi sammen finder den rette produktløsning.

INNOVATION

INNOVATION

Vi udvikler løbende vores organisation og produkter. Vi kan derfor altid garantere, at vores produktløsninger lever op til tidens krav og aktuelle standarder.

BUSINESS EXCELLENT

BUSINESS EXCELLENT

Vores forretning er kendetegnet ved et konstant og kompromisløst fokus på vores arbejdsprocesser. Vi arbejder derfor indgående med LEAN processer, samt en hurtig og transparent supply chain, for at sikre størst værdiskabelse for vores kunder.

MENNESKET I KLINGER

MENNESKET I KLINGER

Vi skaber optimale arbejdsforhold for vores medarbejdere, gennem en kultur baseret på åben kommunikation, tillid, gennemsigtighed, uddannelse og ansvar. Det giver en god og fair arbejdsatmosfære, som danner basis for vores fælles succes.

KLINGER DANMARK OG DE 17 VERDENSMÅL

KLINGER DANMARK OG DE 17 VERDENSMÅL

Verden står overfor voksende udfordringer og vi til gerne være med til at løse dem. Derfor overvejer vi løbende, hvordan vi kan være med til at bidrage til FNs 17 verdensmål. En mission der hos os taler ind i verdensmålene 12 og 13 og omhandler et bæredygtigt forbrug og produktionsformer, samt en bevidst klimaindsats.