VIDENSCENTER
  • Download kataloger: mekaniske og elektroniske pressostater

ELEKTRONISK VS. MEKANISK


Skal du trykovervåge dit system? Og er du i tvivl om du skal vælge en mekanisk eller elektronisk pressostat til formålet? 

Morten B. Jensen, Product Manager - Instrumenter hos KLINGER Danmark har skrevet en artikel om emnet. Bl. a. skriver han:

Mekaniske pressostater er perfekte til sikkerhedskritiske applikationer, som kræver en selvstændig ”sovende” sikkerhedsvagt, der giver et øjeblikkeligt signal når trykket krydser en bestemt forudindstillet værdi – uafhængigt af udefrakommende kilder, som f.eks. spændingsforsyning.

Elektroniske trykafbrydere er velegnede til applikationer, som kræver stabilitet, flere switchpunkter og fleksibilitet i styringen – f.eks. i forbindelse med automatiseret udstyr. De er det ønskede valg til installationer, der kræver fleksibel programmering og justering, lokale indikationer og ekstra analoge udgangssignaler.

Hvis du vil vide mere, så kan du læse hele Mortens uddybende artikel: Skal jeg vælge elektronisk eller mekanisk pressostat?

 

KLINGER Danmark tilbyder et bredt produktprogram inden for instrumenter og herunder pressostater. I vores videnscenter finder du ligeledes en masse viden, som kan være relevant for dig i din beslutningsproces.Instrumenter - trykmåling KLINGER Danmark

Viden om trykmåling hos KLINGER Danmark

Hos KLINGER Danmark sætter vi en ære i at kunne berige vores læsere med relevant viden blandt andet indenfor trykmåling.

Læs vores udvalg af artikler her på siden eller se vores produktsortiment ved at klikke på trykmåling.